Lietec®- Lietteenkäsittely

Lietec®- Lietteenkäsittely

Lietec©-tuoteperhe on suunniteltu lietteenkäsittelyn kokonaisratkaisun toteuttamiseen sekä vanhan järjestelmän parantamiseen. Asiakas voi ostaa yksittäistuotteita tai kokonaisratkaisun, jonka valinnassa auttavat Finnlacton asiantuntevat myyjät. Tarjoamme ratkaisun niin slalom-navettoihin kuin perinteisiin pudotuskaivojärjestelmiinkin.

Kun otat meihin yhteyttä, selvitämme perustiedot: millainen navetta on kyseessä, mitä tuotteita siellä on ja missä on vika, jos liete ei liiku oikein. Tämän jälkeen tarjoamme maatilallesi sopivan ratkaisun.

Uudet navetat ja vanhan järjestelmän perusparannus

Oletko rakentamassa navettaa ja mietit, millainen lietteenkäsittelyjärjestelmä teille sopisi? Ota yhteyttä varhaisessa vaiheessa, niin suunnittelemme teille sopivan kokonaisuuden. Meidän järjestelmällä säästät vaivaa, sillä Lietec© -tuotteilla lietteenkäsittely saadaan tarvittaessa täysin automaattiseksi. Tarjoamme teille edullisen kokonaisratkaisun, joka on helppo asentaa.

Voimme antaa tarjouksen myös vanhan lietteenkäsittelyjärjestelmän perusparannukseen. Meiltä löytyy tuotteet saneerattaviin navettoihin, joissa halutaan vähentää työmäärää ja helpottaa lietteenkäsittelyä.
Helpotusta nykyiseen järjestelmään

Liete ei liiku, missä on vika? Koko lietteenkäsittelyjärjestelmää ei huvita uusia, mutta lankuttaminen tympii. Ei hätää: soita Finnlactolle, niin selvitämme syyn. Lietec© -tuotteista löytyy täsmäratkaisu jo olemassa olevaan järjestelmään. Varmistamme aina, että tuote sopii koko lietteenkäsittelyjärjestelmään. Ota yhteyttä!

Tuotteet:
– Lantaraapat
– Pumput
– Separaattorit
– Sekoittimet
– Putkistot
– Ohjausautomaatio

Ota yhteyttä