Meijerin® juustonjuoksete

  • Kotijuuston tekoon
  • RentMucor Miehei -entsyymiä
  • Suolapitoisuus 15 %
  • Säilytys viileässä hyvin suljettuna
  • Pakkauskoot 500 ml pullo ja teolliseen tuotantoon 20 litran kanisteri
    Kotijuuston valmistus:
    Maito lämmitetään noin 35 asteeseen. Juoksutetta lisätään 5 ml viiteen litraan maitoa (1ml yhteen litraan). Annetaan seistä lämpimässä noin puoli tuntia. Hera alkaa erottua juustomassasta. Massa leikataan pinnasta veitsellä ja annetaan saostua vielä noin puoli tuntia. Juusto kerätään siivilä/harsokankaalla vuorattuun muottiin ja painellaan. Maustetaan suolalla – valmis nautittavaksi seuraavana päivänä. Säilytetään viileässä. Pohjalaisen Leipäjuuston saat levittämällä juustomassan uunivuokaan tai -pellille ja ruskettamalla sen pinnan uunissa täydellä teholla – muutama minuutti riittää. Maustetaan suolalla. Säilytetään viileässä.
    Lisätietoa juuston valmistuksesta löytyy ruokatieto.fi 

 

Tuotenumero:

11020010 (500ml)

11030030 (20 litraa)

Pyydä tarjous