Selected:

Meijerin Juustonjuoksete

Meijerin Juustonjuoksete

  • Kotijuuston tekoon
  • RentMucor Miehei entsyymiä
  • suolapitoisuus 15%
  • säilytys viileässä  hyvin suljettuna
  • pakkauskoot 500 ml pullo jateolliseen tuotantoon 20 litran kanisteri
    Kotijuuston valmistus:
    Maito lämmitetään noin 35 asteeseen. Juoksutetta lisätään 5 ml yhteen litraan maitoa. Annetaan seistä lämpimässä noin puoli tuntia. Hera alkaa erottua juustomassasta. Massa leikataan pinnasta veitsellä ja annetaan saostua vielä noin puoli tuntia. Juusto kerätään siivilä/harsokankaalla vuorattuun muottiin ja painellaan. Maustetaan suolalla – valmis nautittavaksi seuraavana päivänä. Säilytetään viileässä.,Pohjalaisen Leipäjuuston saat levittämällä juustomassan uunivuokaan tai -pellille ja ruskettamalla sen pinnan uunissa täydellä teholla – muutama minuutti riittää. Maustetaan suolalla.  Säilytetään viileässä.
    Lisätietoa juuston valmistuksesta löytyy ruokatieto.fi 

×

Cart

Pyydä tarjous