Modulaarinen Lietec®- putkisto

Lietec© -putkistot ovat maailmassa ainoita laatuaan, sillä ne ovat modulaarisia. Sen sijaan, että valmistaisimme joka kerta kalliin ja räätälöidyn tuotteen asiakkaalle, putkistomme koostuu pienistä eri osista, joista kootaan valmis kokonaisuus. Osat ovat varastotuotteita, joten toimitusajat ovat lyhyet.

Osat valmistetaan sarjatuotantona, joten Lietec© -putkistot tulevat myös edullisemmaksi kuin räätälöidyt ratkaisut. Lisäksi modulaarisuudella säästetään rahtikustannuksissa, sillä putkistot mahtuvat eurolavalle.
Suunnittelemme putkistosta valmiin kokonaisuuden, jotta liete liikkuu moitteetta. Asiakas saa kokoamisohjeet, joiden avulla putkiston kokoaminen sujuu helposti itse tai rakennusliikkeen toimesta.

Putkistot tulevaisuuden investointeja silmällä pitäen

Modulaariseen putkistoon voidaan suunnitella erilaisia valmiuksia tulevaisuuden investointien varalle ja putkistoon voidaan lisätä osia myöhemminkin. Samalla putkistolla voidaan tehdä sekä navetan kuilujen huuhtelu, pumppaussäiliön sekoitus, lietteen poispumppaus ja lietteen pumppaus separaattorille. Vaikka investointien tekeminen ei olisi vielä ajankohtaista, putkisto voidaan suunnitella siten, että muutokset on helppo toteuttaa myöhemmin.

Automaattinen järjestelmä

Putkistoihin voidaan asentaa tarvittaessa automatiikkaa, jolla liete ohjataan kulkemaan oikeaan suuntaan. Älykkään putkiston ansiosta koko lieteratkaisu voidaan automatisoida, jolloin maatilayrittäjältä vapautuu aikaa muihin hommiin, tai vaikka lepäämiseen.

Pyydä tarjous