Benfital® Plus 3 kg

Älä näännytä ripulivasikkaa nälkään!

  • Benfital on monikäyttöinen. Se voidaan sekoittaa maitoon, maitojauheeseen tai veteen.
  • Benfitalin kuidut sitovat haitallisia bakteereja ja kuljettavat ne ulosteen mukana pois.
  • Benfitalin suolat ja glugoosi korvaavat ripulin aiheuttamia menetyksiä ja ennaltaehkäisevät vasikan kuivumista.

 

Vasikalla ei ole suuria energiavarastoja ja siksi jo lyhytaikainenkin ripulista aiheutuva paasto nälkiinnyttää sen vakavasti. Nälkiintyminen huonontaa elimistön vastustuskykyä ja häiritsee suolinukan toimintaa siten, että rehunkäyttökyky huononee pitkäksi aikaa. Tutkimuksissa on todettu, että paasto ei nopeuta ripulin paranemista.

Ripulivasikan juottoa suositellaan jatkettavan; näin vältetään nälkiintyminen ja minimoidaan vasikan kasvun hidastuminen. Ripulivasikka menettää löysän ulosteen mukana nestettä ja suoloja. Lisäksi elimistöön alkaa kertyä happamia aineenvaihduntatuotteita (asidoosi). Näiden haittojen ehkäisemiseksi suositellaan annettavaksi elektrolyyttejä, emäksisiä aineita ja vettä.

Useimpia elektrolyyttijuomia ei suositella annettavaksi samanaikaisesti maito- tai juomarehujuoton kanssa, koska ne sisältävät runsaasti bikarbonaattia eli soodaa. Bikarbonaatti estää maidon juustoutumisen juoksutusmahassa, mikä saattaa pahentaa ripulia. Benfital Plus -jauheen koostumus on suunniteltu sellaiseksi, että sitä voidaan käyttää keskeyttämättä maito- tai juomarehujuottoa.

Benfital Plus- jauhe voidaan sekoittaa joko veteen, maitoon tai juottorehuun.

Benfital Plus sisältää runsaasti energiaa. Päiväannos (200-300 g) riittää tyydyttämään noin 30 % vasikan päivittäisestä ylläpitoenergian tarpeesta. Näin Benfitalia saavan vasikan energiansaantia tuetaan, vaikka ruokahalu olisi huonontunut siten, että se ei suostu juomaan normaalia juoma-annostaan.

Pakkaus 3 kg astia sisältää annosmitan.

Tuotenumero: 06020020

Esitteet

Pyydä tarjous