Finnlacto Artikkelit

Maatilayritys voi säästää Finnlacton vuosisopimuksella tuhansia euroja vuodessa.

Maatilayritys säästää vuosisopimuksella jopa 9000 euroa vuodessa

Finnlacto tarjoaa asiakkailleen vuosisopimusta, jolla maatilayritys säästää tuhansia euroja vuodessa. Vuosisopimukseen kuuluvat RoboRed ® ja RoboBlue® -tuotesarjat, jotka sisältävät lypsyrobottien pesuaineita, RBT-vedinhoitoaineita sekä kulutusosia. Vuosisopimus tarjotaan yhteistyössä meijereiden kanssa.

Finnlacton tuotantotarvikkeiden myynnistä vastaava Tuomas Wilen kertoo, että vuosisopimuksen ideana on tuoda maatilayrittäjille säästöä.

– Kun teemme asiakkaan kanssa vuosisopimuksen, sitoudumme hintaan molemmin puolin. Ainoa edellytys on, että asiakas tilaa tuotteet lavatoimituksina. Voimme jakaa toimitukset pitkin vuotta, joten kaikkea ei tarvitse tilata kerralla. Asiakas saa uuden erän soittamalla tai sitten sovimme ajankohdan, kun toimitamme tavarat automaattisesti.

Vuosisopimus soveltuu kaikille robottitiloille

Vuosisopimus perustuu isoihin volyymeihin: kun asiakas tilaa isoja eriä, ne voidaan hinnoitella fiksusti ja säästöä saadaan myös rahtikuluista. Asiakas ei sitoudu ostamaan tiettyjä määriä, vaan vuosisopimus voidaan tehdä niin yhden robotin kuin viiden robotin tilallekin.

– Vuosisopimuksen ansiosta asiakas saa aina edulliset hinnat, eikä hänen tarvitse seurata kampanjoita. Tämä helpottaa myös maatilan budjetointia, kun hinta on tiedossa koko vuodelle.

Rinnakkaistuotteet toimivat ilman ongelmia

Roboblue®-tuotesarja on tarkoitettu DeLaval VMS-lypsyroboteille ja RoboRed®-tuotesarja Lely-lypsyroboteille. Kyse on niin kutsutuista rinnakkaistuotteista.

Finnlacton laskelmien mukaan vuosisopimuksella ja siihen kuuluvilla rinnakkaistuotteilla kolmen VMS-robotin tila säästää noin 9000 euroa vuodessa alkuperäisten tuotteiden käyttöön verrattuna. Vastaavasti kolmen Lely-robotin tila säästää noin 7000 euroa vuodessa.

– Kun lypsyrobotit alkoivat yleistyä Suomessa, näimme rinnakkaistuotteissa mahdollisuuden tarjota rahallista hyötyä asiakkaillemme.

Wilen korostaa, että Finnalcto on perehtynyt tuotteisiin kunnolla. Omat tuotemerkit rekisteröitiin vuonna 2016 ja tuotteiden valmistukseen on tehty iso pohjatyö. Finnlacto valmistaa pesuaineet yhteistyössä suomalaisen pesuainevalmistajan kanssa, jossa kemisti on varmistanut reseptiikan.

Toimivuus testattu tiloilla

Robored® ja Roboblue®-tuotteiden laatu ja toimivuus on testattu Suomessa testitiloilla. Myös vuosisopimus on käytössä jo useilla maatiloilla. Finnlacto on saanut hyvää palautetta sekä vuosisopimuksen toimivuudesta että itse tuotteista.

– Vuosisopimusten myynti lisääntyy koko ajan, eikä tuotteista ole tullut reklamaatioita. Maatilayrittäjien mukaan tuotteet ovat toimivia ja he ovat saaneet niillä merkittäviä säästöjä.

Mitä vuosisopimus sisältää?

  • RoboRed® tai Roboblue® -pesuaineet
  • RBT-vedinhoitoaineet
  • Nännikumit
  • Ilma- ja maitoletkut
  • Maitosuodattimet Lypsykoneöljy (RoboBlue®)
  • Pesuharjat (RoboRed®)